Meni
Vaša košarica

Plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila

  • Plačilo po povzetju z gotovino ali kartico ob prevzemu.
  • Plačilo po ponudbi – predračunu z nakazilom na poslovni račun upravitelja Spletne trgovine ClarKids.si – Clar, d.o.o. Kupec predračun prejme po elektronski pošti, rok plačila predračuna je tri (3) delovne dni od izdaje predračuna. V kolikor do poteka roka za plačilo predračun ni plačan se šteje, da je pogodba razvezana, ponudnik pa v tem primeru ne jamči za naročene izdelke ter je prost vseh obveznosti iz naslova konkretnega naročila.
  • Plačilo s PayPal-om ali plačilo s kreditnimi karticami preko PayPal sistema, ki omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami (Visa, Mastercard, American Express in Maestro). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno odpreti PayPal uporabniškega računa. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov.
  • Plačilo s plačilnimi karticami zagotavlja varni spletni sistem Stripe. Stripe je globalna plačilna platforma za plačevanje prek spleta. Stripe podpira vse večje debetne in kreditne kartice (Visa, Mastercard, Maestro in American Express), obenem pa podpira tudi vrsto e-denarnic ter drugih plačilnih sredstev. Stripe uporablja dovršeno strojno učenje za zagotavljanje neprekosljive zaščite pred goljufijami in zaščitnih ukrepov, ki kupce ščitijo pred goljufijami. 
  • Plačilo z gotovino ali plačilnimi karticami ob prevzemu v ponudnikovi trgovini na naslovu Vrablova ulica 12, Maribor. Naročilo kupec odda preko spleta in ga ob prevzemu plača z gotovino, plačilnimi karticami  Visa, Mastercard, Maestro. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem v trgovini, kupec prejme obvestilo preko elektronske pošte. Kupec je dolžan blago prevzeti v trgovini v roku treh (3) delovnih dni od prejema obvestila. V kolikor do poteka navedenega roka kupec blaga ne prevzame, je pogodba razvezana, ponudnik pa v tem primeru ne jamči za naročene izdelke ter je prost vseh obveznosti iz naslova konkretnega naročila.

V odvisnosti od izbranega načina plačila lahko za kupca nastanejo dodatni stroški. Le ti so v višini, ki jo izvajalec plačilnih storitev zaračuna v skladu s svojimi ceniki. Morebitni dodatni strošek se izračuna avtomatično ob naročilu blaga in se izpiše še preden kupec odda naročilo z obveznostjo plačila. Pri izbranem načinu plačila po povzetju, morebitni strošek plačila zaračuna dostavna služba neposredno ob prevzemu in plačilu pošiljke po svojem veljavnem ceniku.