Meni
Vaša košarica

Točke zvestobe

Pri nas z vsakim nakupom prihranite. Pridobivanje točk zvestobe je enostavno in pregledno. Ustvarite svoj uporabniški račun in za vas bomo aktivirali program zbiranja ClarTočk zvestobe.

 

Včlanitev v program ClarTočke

Za zbiranje in uporabo ClarTočk zvestobe je potrebna registracija uporabnika v Spletni trgovini ClarKids. Po registraciji se avtomatično ustvari uporabnikov program zbiranja točk zvestobe.

 

Pridobivanje točk

Točke zvestobe pridobiva uporabnik z vsakim nakupom v otroški spletni trgovini ClarKids. Vsak izdelek ima poleg cene označeno vrednost v številu točk, ki jih kupec pridobi z nakupom. Pridobljene točke se pripišejo na uporabnikov račun v trenutku, ko ponudnik prejme obvestilo dostavne službe o vročitvi pošiljke. V primeru vračila blaga se pridobljene nagradne točke izbrišejo. 

 

Vidnost točk

V uporabniškem računu se pod zavihkom Točke zvestobe vodi evidenca pridobivanja točk. 

 

Vrednost točk

Vrednost ClarTočk je določena v sledečem razmerju: vsakih 100 točk predstavlja vrednost popusta 1€

 

Vnovčevanje točk

Vnovčevanje točk je mogoče, ko ima uporabnik na svojem računu zbranih 200 točk ali več. Pri naslednjem nakupu lahko uporabnik vnovči točke v obliki popusta. Uporaba točk je mogoča le v paketih po 100 ali 200 točk. Točke zvestobe ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo plačilno sredstvo.

 

Veljavnost točk

Točke, pridobljene z nakupom imajo veljavnost 12 mesecev od dneva nakupa. Po tem obdobju se avtomatično in nepovratno izbrišejo. Rok poteka veljavnosti točk uporabnik spremlja v svojem uporabniškem računu v razdelku Točke zvestobe.