Meni
Vaša košarica

Dostava blaga

Dostava na naslove v Sloveniji


Za izvajalca opravlja dostavo pošiljk Pošta Slovenije in GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.
Dostava se opravlja v delovnem času dostavljalca.
Ponudnik ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca. Izbira izvajalca dostave s strani kupca ni mogoča.

Dostava na dom

Cena standardne dostave (na dom v 2-5 dneh) malega paketa je 3,95 €. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam bo Pošta Slovenije poslala sporočilo z navodili, kje lahko paket prevzamete oz. koga lahko kontaktirate, da vam paket ponovno dostavijo. Prav tako se lahko za nov termin dostave po telefonu dogovorite z dostavljavcem GLS. Po oddaji spletnega naročila, sprememba načina dostave ali prevzema artikla ni več mogoča.

Osebni prevzem naročila v trgovini ponudnika

V kolikor kupec kot način dostave izbere osebni prevzem, je prevzem naročila brezplačen. Kupec ali njegov pooblaščenec prevzame naročilo v prodajalni Clar, Vrablova ulica 12, Maribor. Ko je naročilo pripravljeno na prevzem, ponudnik obvesti kupca preko elektronske pošte. Rok za prevzem naročila je tri (3) dni od prejema elektronske pošte. V kolikor do poteka navedenega roka kupec blaga ne prevzame, je pogodba razvezana, ponudnik pa v tem primeru ne jamči za naročene izdelke ter je prost vseh obveznosti iz naslova konkretnega naročila.

 

Dostava v tujino

Dostavo ponudnik omogoča v večino držav članic EU.
Za dostavo na območje EU je na voljo dostava na naslov kupca, ponudnik pa dostavo izvede preko pogodbenih partnerjev. Stroški dostave niso vključeni v ceno izdelka in se obračunajo dodatno. Z višino stroškov dostave je kupec seznanjen ob naročilu, še pred potrditvijo oddaje naročila z obveznostjo plačila. Dobavni rok za izdelke na zalogi je praviloma 2-8 delovnih dni od dneva prejetega plačila. Ponudnik za zamude s strani dostavne službe ne odgovarja.